Madárbarát kert program regisztráció ajándékozása

mainpaycheckfield

Madárbarát kert program részvétel ajándékozásával nem pusztán tárgyi eszközöket, de évekig tartó élményt ajándékozhat! Például a képen is látható vörösbegy megfigyelési lehetőségét, mely faj nem csak az itatón, de a téli etetőn is rendszeres vendég (Fotó: MME archívum / Máté Bence).

A Madárbarát kert programban való részvétel ideális ajándék madárkedvelő, a madárvédelem ügyére nyitott rokonoknak, barátoknak név- és születésnapra, karácsonyra, egyéb alkalomra. Ezt az is elősegíti, hogy  Madárbarát kert program a legkülönbözőbb lakó és munkahelyi környezetben élő és dolgozó emberek számára kínál madárvédelmi megoldásokat a Madárbarát kert, Madárbarát óvoda, Madárbarát iskola, Madárbarát panel, Madárbarát munkahely alprogramok keretében.

A program regisztráció ajándékozásának menete megegyezik a saját célú Madárbarát kert regisztrációval, a különbség csak annyi, hogy ajándékozás esetében az elektronikus regisztrációs űrlapot (lásd később) az ajándékozó tölti ki a megajándékozott nevére és címére. Nagyon fontos, hogy ehhez rendelkezzen a megajándékozottnak a regisztrációs űrlapon kért összes szükséges adatával, és jelölje be a választott tevékenységi kört is.

Amint azt látni fogja, az elektronikus regisztrációs űrlap több név és cím adatmezőt tartalmaz. Regisztráció ajándékozása esetén, kérjük, a megajándékozni kívánt személy nevét, címét és adatait töltse fel az első, a "Program részvételi adatok"-hoz. Amennyiben a kiválasztott regisztrációs csomagot Ön szeretné átadni, kérjük, a Postázási cím mezőket a saját adataival legyen kedves kitölteni, így a csomagot Ön kapja kézhez. 

Madárbarát kert program regisztráció ajándékozása
Minden szükséges információt, és a regisztrációs űrlapot is megtalálja a Madárbarát kert program általános ismertető oldalán itt >>

 

 

 
 

 

    

 


Orbán Zoltán

 

Az MME Madárbarát kert programját az
Ilcsi Szépítő Füvek Kft. támogatja