Legyen az önkéntesünk!

mainpaycheckfield

Napjainkban a természetvédelmet érő kihívások rendkívüli mértékben megnövekedtek. Ugyanakkor a rendelkezésünkre álló erőforrások korlátozottak, így sajnos sokszor még az egyesületünk célkitűzései között szereplő kérdésekre sem tudunk akkora figyelmet fordítani, mint szeretnénk.

önkéntes munka

Szerencsére elmondhatjuk, hogy hazánkban a társadalom és annak néhány kisebb-nagyobb közössége a nemes és hasznos ügyeket felkarolja, támogatja. Nagyon fontos számunkra, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk, akik egyet értenek a természet- és a madárvédelem fontosságával. Az élet már többször bebizonyította, hogy az MME tagjai között  vannak olyanok, akik egy-egy adott kérdés megoldásában segítségünkre lehetnek. 

Segíthet a legfontosabb feladatunkban, a szemléletformálásban, egyesületi programok, nagyobb események megszervezésében, kiadványok terjesztésében, postázásban. Segíthet a működésünkhöz szükséges támogatás megszerzésében, a szervezetfejlesztő munkában, egyéb adminisztratív és irodai munkában, kellő ismeretek birtokában akár a szakmaibb programjainkban is részt vehet.

Melyik Helyi Csoporthoz tartozom?
Helyben tevékenykedne?

Lakhelye környékén is biztosan akad természetvédelmi teendő. Nézze meg a térképen, melyik helyi csoporthoz tartozik és vigye hírét munkánknak közeli közösségekbe!

Részvétel fajvédelmi munkában
Fajok védelméhez járulna hozzá?

Segíthet számos állatfaj populációjának megőrzésében. Találja meg az Önnek kedves állatot Szakosztályaink és Tagozatunk segítségével!

Alternatív természetvédelem
Alternatív természetvédelem

Elősegítheti a biológiai sokféleség megmaradását Önhöz testhez álló önkéntes munkák: szemléletformálás, szakértői tevékenység, egyéb irodai munkák vállalásával is.

Hogyan kapcsolódhat be Ön a munkánkba?

Töltse ki az alábbi Önkéntes regisztrációs űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Legyen az önkéntesünk!

Személyes adatok

Személyes adatok
+36

Önkéntesség

Önkéntesség
Jelölje meg, mikor ér rá!
Nyelvtudás
Jelölje meg, ha valamelyik speciális terülten tevékenykedne!
Jelölje meg, ha valamelyik speciális terülten tevékenykedne!
Országosan tud részt venni a munkánkban?
Helyi csoport

Az önkéntes jelentkezési lap kitöltésével elfogadom az MME Adatkezelési tájékoztatóját, és tudomásul veszem, hogy az MME képviseletében az önkéntes koordinátorok, a szakosztályok és tagozatok képviselői közvetlenül felvehetik velem a kapcsolatot.